Gå till:

Jobba hos oss

Foto: Sami Rahkonen, MostPhoto
Var med och utveckla framtidens skogsbruk. Som anställd på Skogforsk arbetar du i det spännande gränslandet mellan forskning och praktik.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Du är alltid välkommen att kontakta våra programchefer, forskningschef eller vår vd om du har frågor eller vill göra en intresseanmälan för att arbeta på Skogforsk. Du hittar kontaktuppgifter till dem här.

Gör exjobb på Skogforsk

Vi vill gärna ha kontakt med studenter med olika bakgrund och inbjuder därför till att göra exjobb hos oss.

Skogforsk ställer upp med handledning och betalar 750 kronor per person och universitets-/högskolepoäng som arbetet omfattar.

Kontakta våra programchefer som leder forskningsverksamheten för att få veta mer. De har bra idéer, men är också öppna för nya.

Identifiering och beskrivning av synergier mellan biologisk mångfald och avverkningar i kraftledningar/vägkanter

Hur kan kraftledningar och vägkanter (s.k. linjär infrastruktur) förvaltas för att främja den biologiska mångfalden? Finns det alternativa rutiner som ur ett ekologiskt perspektiv kan vara bättre än "business as usual"-metoder för denna typ av infrastruktur? Kan flera värden som biologisk mångfald och tillgång till biomassa förbättras samtidigtsom infrastrukturens säkerhet och funktionalitet bibehålls? Låter det intressant? Då kan detta vara examensarbeter för dig! Läs mer om examensarbetet HÄR 
Mer information om projektet i helhet finns här: Värden i träd som växer på fel platser

Sommarjobb och praktik

Är det dags att göra praktik? Eller söker du ett sommarjobb? Hör gärna av dig till någon av våra chefer, du finner dem i högerspalten.