Gå till:

Jobba hos oss

Foto: istockphoto.com
Var med och utveckla framtidens skogsbruk. Som anställd på Skogforsk arbetar du i det spännande gränslandet mellan forskning och praktik.

Utbildningsansvarig – vikariat

Nu söker vi dig som genom utbildningar och konferenser vill ta med skogsbruket och samhället på resan mot en hållbar framtid. I tjänsten som utbildningsansvarig har du en viktig roll i att inspirera till nya former för utbildning i samarbete med hela organisationen. 

Läs mer 

Fälttekniker i norra Sverige

Som fälttekniker i vår forskningsservice med fält, frö- och plantskoleverksamhet är arbetsuppgifterna varierande, och växlar med årstiderna. Tjänsten innefattar framförallt mätning, inventering och skötsel av våra forskningsförsök utspridda över hela Norrland och på plantskolan i Sävar.

Läs mer 

Har du gröna fingrar och vill arbeta praktiskt med skogsträdsförädling?

Vi söker två tekniker för odling och skötsel av olika trädslag till vår plantskola i Ekebo, Skåne. Du kommer att arbeta på försöksplantskolan med odling och skötsel av olika trädslag för försöksändamål.

Läs mer

Hör av dig!

Du är också alltid välkommen att kontakta våra programchefer, forskningschef och vd om du har frågor eller vill göra en intresseanmälan. Du hittar dem här.

Gör exjobb på Skogforsk

Vi vill gärna ha kontakt med studenter med olika bakgrund och inbjuder därför till att göra exjobb hos oss.

Skogforsk ställer upp med handledning och betalar 750 kronor per person och universitets-/högskolepoäng som arbetet omfattar.

Kontakta våra programchefer som leder forskningsverksamheten för att få veta mer. De har bra idéer, men är också öppna för nya.

Hjälp oss eliminera kapsprickor – exjobb

Kapsprickor vid avverkning med skördare orsakar stora förluster av värdefull råvara. Nu söker vi exjobbare för att hjälpa oss lösa problemet. 
Läs mer

Sommarjobb och praktik

Om du är intresserad av sommarjobb är du välkommen att kontakta våra programchefer.