Gå till:

Jobba hos oss

Foto: istockphoto.com
Var med och utveckla framtidens skogsbruk. Som anställd på Skogforsk arbetar du i det spännande gränslandet mellan forskning och praktik.

Logistiker med intresse för skog och klimatsmarta lösningar

Varje dag skördas tusentals kubikmeter virke i de svenska skogarna som sedan blir till gröna produkter som skapar värde i bioekonomin. En kostnadseffektiv och klimatsmart logistik är en nyckel för att den svenska skogsnäringen ska behålla sin konkurrenskraft. Vi söker dig med passion för smarta, hållbara logistiklösningar!

Läs mer

Hör av dig!

Du är också alltid välkommen att kontakta våra programchefer, forskningschef och vd om du har frågor eller vill göra en intresseanmälan. Du hittar dem här.

Gör exjobb på Skogforsk

Vi vill gärna ha kontakt med studenter med olika bakgrund och inbjuder därför till att göra exjobb hos oss.

Skogforsk ställer upp med handledning och betalar 750 kronor per person och universitets-/högskolepoäng som arbetet omfattar.

Kontakta våra programchefer som leder forskningsverksamheten för att få veta mer. De har bra idéer, men är också öppna för nya.

Hjälp oss eliminera kapsprickor – exjobb

Kapsprickor vid avverkning med skördare orsakar stora förluster av värdefull råvara. Nu söker vi exjobbare för att hjälpa oss lösa problemet. 
Läs mer

Sommarjobb och praktik

Om du är intresserad av sommarjobb är du välkommen att kontakta våra programchefer.