Gå till:

Jobba hos oss

Foto: Sami Rahkonen, MostPhoto
Var med och utveckla framtidens skogsbruk. Som anställd på Skogforsk arbetar du i det spännande gränslandet mellan forskning och praktik.

Lediga tjänster

Just nu söker vi

  • en specialist inom digitalisering och datahantering. Läs mer HÄR
  • forskare med inriktning på skogsträdsförädling. Läs mer HÄR

Du är alltid välkommen att kontakta våra programchefer, forskningschef eller vår vd om du har frågor eller vill göra en intresseanmälan för att arbeta på Skogforsk. Du hittar kontaktuppgifter till dem här.

Gör exjobb på Skogforsk

Vi vill gärna ha kontakt med studenter med olika bakgrund och inbjuder därför till att göra exjobb hos oss.

Skogforsk ställer upp med handledning och betalar 750 kronor per person och universitets-/högskolepoäng som arbetet omfattar.

Kontakta våra programchefer som leder forskningsverksamheten för att få veta mer. De har bra idéer, men är också öppna för nya.

Hjälp oss eliminera kapsprickor

Kapsprickor vid avverkning med skördare orsakar stora förluster av värdefull råvara. Nu söker vi exjobbare för att hjälpa oss lösa problemet. 
Läs mer

Sommarjobb och praktik

Tyvärr har vi begränsad möjlighet att ta emot sommarjobbare och praktikanter så länge som myndigheterna rekommenderar att vi ska begränsa antalet kontakter på grund av Covid-19. OM behov uppstår gällande sommarjobbare 2021, annonserar vi om det i relevanta kanaler.