Gå till:

Webbseminarium – Jakt och skogsbruk

I det tolfte seminariet i utbildningspaketet "Viltanpassad skogsskötsel i praktiken" diskuterar forskaren Märtha Wallgren och projektledaren Fredrik Johansson kring jakt och skogsbruk.

Webbseminariet ingår i utbildningspaketet "Viltanpassad skogsskötsel i praktiken" och är det tolfte serien. Värdar för seminariet är forskarna Märtha Wallgren och Fredrik Johansson, Skogforsk.

I det tolfte seminariet inom utbildningspaketet "Viltanpassad skogsskötsel i praktiken" diskuterar forskaren Märtha Wallgren och projektledaren Fredrik Johansson kring jakt och skogsbruk. Olika viltslag som klövvilt och skogsfågel föredrar olika typer av skogar med avseende på till exempel trädslagsammansättning och skiktning. Både vilttillgången och skogens karaktär påverkar i sin tur också jaktupplevelsen.

"Viltanpassad skogsskötsel i praktiken" är ett utbildningspaket i tre delar. Den omfattar en webbaserad teoretisk del, en exkursion för att titta på olika viltanpassade skogsskötselåtgärder samt en del med webbseminarier. Läs mer här.

Utbildningen är kostnadsfri och finansieras av Landsbygdsprogrammet.

eu-flaggaeuropeiskajordbruksfondenfarg-1-2.jpg

Nr 98-2022    Publicerad 2022-12-22 16:23
0 Kommentarer
Läs mer
Författare
Kommentarer (0)
 Kommentera
Skicka in
Kommentarer granskas innan publicering
Tack för din kommentar!
Vi granskar och publicerar din kommentar så snart som möjligt.
Tyvärr lyckades vi inte spara din kommentar.