Gå till:

Tillsvidaretjänst i vår fältverksamhet i Sävar, Umeå

Vi jobbar med utveckling av ett hållbart skogsbruk. Nu söker vi dig som vill arbeta praktiskt både i fält och i plantskola.

Drömmer du om arbete året runt inom det gröna? Vi vill förstärka vår forskningsstation i sävar norr om Umeå med en fälttekniker. Tillsammans jobbar vi för hållbar utveckling i framtidens skogsbruk. Hos oss blir du en nyckelspelare i fältarbetet i jakten på bättre träd för framtidens skogar.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar framför allt mätning, inventering och skötsel av våra forskningsförsök ute i skogen men även jobb på vår plantskola i Sävar. Arbetsuppgifter är varierande och växlar med årstiderna

Arbetet innebär mycket fältarbete där du får röra dig i skog och mark så en god fysik behövs.

Vi erbjuder en fast heltidstjänst. Arbetsområdet är stort, från Dalälven och norrut i Sverige. Under fältsäsongen sker mycket av jobben på annan ort, vilket gör att man under fältsäsong är mycket på resande fot. Du kommer att ha ett självständigt arbete men du kommer även arbeta tillsammans med andra, främst tekniker men även forskare.

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort skogligt intresse. Har du dessutom en skoglig/biologisk utbildning eller förvärvat likvärdiga erfarenheter på andra sätt? Då kan det vara just dig vi söker!

B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Körkort för röjsåg, motorsåg eller traktorkort är meriterande, liksom god datorvana och erfarenhet av skogligt arbete.

Ansökan

Sista ansökningsdag är fredagen den 15:e december 2023. Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.
Ange Fälttekniker Sävar i ämnesraden.

Ansökan skickas till Jessica Jonsson , jessica.jonsson@skogforsk.se

Har du frågor om tjänsten? Kontakta platschef Karin Strömgren karin.stromgren@skogforsk.se 

Kontaktperson för GS-facket är Margaretha Edvardsson margaretha.edvardsson@skogforsk.se