Gå till:

Vi behöver förstärkning i plantskolan

Foto: Elin Fries
Skogforsk söker 2 medarbetare till plantskolan i Ekebo, Svalöv.

Vårt erbjudande

Du kommer i första hand att arbeta med odling och skötsel av olika trädslag för försöksändamål. Arbete i våra fältförsök kan också förekomma.

Vi tror att mångfald är en framgångsfaktor för en kreativ och trivsam arbetsplats och ser därför fram mot ansökningar från alla med rätt kompetens och inställning.

Tjänsten är placerad vid vår södra forskningsstation Ekebo i Skåne med tillträde så snart som möjligt.

Vi söker

Vi ser helst att du är utbildad inom och har erfarenhet av odling och plantskolearbete, gärna från skogsplantskola. Du har ”gröna fingrar”, känsla och intresse för växter och odling, är noggrann, har ordningssinne samt kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

God datorvana och B-körkort är krav. Erfarenhet av att köra lastmaskin och traktor är meriterande. Liksom erfarenheter av skog och skogsbruk.

Om Skogforsk

Skogforsk är skogsbrukets forskningsinstitut med uppdraget att utveckla och kommunicera kunskap, tjänster och produkter som bidrar till en hållbar utveckling i skogsbruket till nytta för samhället. Tillsammans med skogsbranschen ökar vi dagligen värdet på Sveriges mest värdefulla förnyelsebara råvara – skogen – den viktigaste pusselbiten i omställningen till en bioekonomi. Vi har verksamhet i Uppsala, Sävar i Västerbotten samt i Ekebo i Skåne.

Ansökan

Vi ser fram mot din ansökan senast den 31 augusti.
Vi börjar gå igenom inkomna ansökningar i augusti och börjar urvalsprocessen efter att sista ansökningsdag passerat.

Mejla din ansökan till skogforsk@skogforsk.se. Märk ansökan med ”Tekniker” i ämnesraden.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Kontakta Platschef Johan Malm.
Facklig kontaktperson för Saco är Örjan Grönlund och för GS-facket Margaretha Edvardsson.