Gå till:

Ny utmärkelse för skogsvård

The Silviculture Award är en ny utmärkelse som ska ges till den skogsentreprenör verksam inom skogsvård som bedöms mest framstående i branschen. Sedan tidigare finns även Golden Logger. Nominera nu!

Skogforsk delar sedan tidigare tillsammans med SkogsElmia ut priset Golden Logger, till den skogsentreprenör som bedöms som mest framstående utifrån ett antal kriterier, gällande bland annat lönsamhet, ledarskap och utvecklingsarbete. 

Nu vill vi också lyfta fram de företag som jobbar inom skogsvård genom den nya utmärkelsen The Silviculture Award. Det kommer att gå till en skogsentreprenör som utmärker sig inom skogsvård, det vill säga som utför till exempel föryngring, markberedning, röjning eller underväxtröjning och som är ett föredöme i branschen.

Vinnaren utses av en jury, utvald av Elmia. Juryn tittar på faktorer som ekonomi, ledningsfilosofi och tjänsteutbud. Priset delas ut på SkogsElmia den 6-8 juni 2019. Förutom utmärkelsen får vinnaren också 5 000 kronor.

Nu är det dags att nominera! Vet du om något företag som är framstående inom skogsvård? Någon du anlitat? Kanske din arbetsgivare? Eller du själv? Gå in på länken nedan och nominera senast den 31 mars.

Läs mer och nominera till Silviculture Award och Golden logger på SkogsElmias webbplats.

 

2019-02-25 10:41