Gå till:

Välkommen till Skogforsks nya kunskapswebb

Den 26 augusti 2013 lanserade Skogforsk sin nya kunskapswebb. Här kommer all Skogforsks kunskap att samlas på ett och samma ställe. Det blir lätt att hitta kontaktuppgifter till forskare och söka den kunskap som just du är intresserad av.

Den nya kunskapswebben är noden i hela Skogforsks satsning på digital kommunikation. Här kommer du att hitta nya och tidigare forskningsresultat, analyser och nyheter från branschen. Du kommer att kunna markera intressanta artiklar som favoriter, dela material med kollegor och diskutera forskningsresultat med andra intresserade.

Företag och enskilda individer kan också välja att prenumerera på någon av våra tilläggstjänster: ett personanpassat nyhetsbrev och ett inbäddat artikelflöde. På så sätt får du dessutom tillgång till skräddarsytt fördjupningsmaterial och möjlighet att snabbt sätta dig in i kunskapsläget i branschen. Något som kan vara avgörande för hur lätt eller svårt ett viktigt beslut blir.

Läs fördjupning

När ett företag väljer att prenumerera på det personanpassade nyhetsbrevet får alla medarbetare tillgång till den senaste kunskapen inom just sitt kompetensområde. Medarbetarna väljer själv inom vilka ämnen man vill hålla sig uppdaterad och får regelbundet relevanta och koncisa sammanställningar av kunskapsläget.

I prenumerationen ingår också möjligheten att prenumerera på de mest relevanta artiklarna från Skogforsks kunskapswebb, genom att bädda in ett artikelflöde på företagets interna eller externa webbplatser. Det ger medarbetarna, leverantörer och kunder möjlighet att snabbt scanna av ny kunskap inom aktuella områden i skogsbruket, så snart den finns tillgänglig. Självklart finns alltid möjligheten att fördjupa sig i en fråga, genom att klicka sig vidare till ursprungsmaterialet på webben.

Skogforsks ambition är att skapa en plattform för kunskaps och erfarenhetsutbyte för skogsbruket och utvecklingen av våra kunskapstjänster kommer att fortsätta även efter lanseringen i höst. På nya skogforsk.se blir det lättare att lämna synpunkter och idéer. Vi hoppas att du ger oss feedback när det är något du vill förändra.

Nr 39-2013    Publicerad 2013-08-26 09:00
0 Kommentarer
Författare

Erik

Viklund

Tidigare anställd
Kommentarer (0)
 Kommentera
Skicka in
Kommentarer granskas innan publicering
Tack för din kommentar!
Vi granskar och publicerar din kommentar så snart som möjligt.
Tyvärr lyckades vi inte spara din kommentar.