Gå till:

Vi söker tre kollegor som vill utveckla skogsbruket

Vill du bidra till att utveckla ett hållbart och lönsamt skogsbruk? Då kan du vara en av tre nya kollegor som vi nu söker.

Den svenska skogens produktion av förnybara råvaror spelar en viktig roll omställningen till ett biobaserat samhälle. Med hållbara, miljövänliga och klimatsmarta produkter är skogen också en hörnsten i svensk ekonomi. Men knivskarp konkurrens kräver ständiga förbättringar. Det är därför Skogforsk finns och det är därför vi behöver dig.

Skogsbrukets framtida produktionssystem

Vi söker nu en person som ska vara med och utveckla skogsbrukets framtida produktionssystem. Du kommer att studera och analysera dagens system för avverkning och transport och med ny kunskap bidra till den fortsatta utvecklingen.

Skogslogistiker med intresse för transportteknik

Den här tjänsten handlar om att utveckla smarta logistiklösningar, smarta transportsystem och utvecklad transportteknik. Effektiva avlägg, terminaler och industrimottagning är viktiga komponenter.

Chef för frö-, fält och plantverksamheten

Vi söker en chef för vår frö-, fält och plantverksamhet i Sävar. Rollen innebär såväl planering som strategiskt utvecklingsarbete och daglig ledning. Du kommer att vara närmaste chef för 11 personer.

Vill du veta mer? Läs jobbannonserna i sin helhet under ”Jobba hos oss”.

Vi vill ha ansökningarna till alla tre tjänsterna senast den 15 juni.

Foto: Björn Svensson/SKOGENbild

2015-05-22 09:38