Gå till:

Ny webb - nya möjligheter

Välkommen till nya skogforsk.se! Den är utvecklad för att möta dina behov och ditt beteende på webben. Och förmedla kunskap om skog förstås.

Tiden går fort. Särskilt på webben där mycket har hänt på kort tid. Nya skogforsk.se är modernare och bättre anpassad till dina krav. Det har vi sett till genom att studera besöksstatistik, webbtrender och genom intervjuer av användare.

Kunskapen står i centrum. I Kunskapsbanken finns det mesta vi kan om skog. Och det är lättillgängligt och enkelt sökbart vare sig du sitter vid datorn, surfplattan eller är ute med bara telefonen till hands.

Våra forskare står också i centrum. Det har visat sig att en av de vanligaste anledningarna till ett besök på vår webb är för att få reda på kontaktuppgifter till våra forskare. Därför finns många vägar till personalen på nya sajten.

Det vår nya webb saknar är möjligheten att prenumerera på företagsnyheter från Skogforsk. Det löser du enkelt genom att följa oss på Twitter eller Facebook, där vi också publicerar alla nyheter.

2014-11-10 14:29